top of page
Články: Pro Gallery
Články: Blog2

Články byly zpracované pro Vás!

Články jsou zpracovány na základě podložených informací z ČZU, bakalářských prací a z mojí praxe (jak ze školy ČZU tak ve výcviku v USA a s vámi)

Všechny práce jsou dosažitelné na veřejných serverech. Zpracované vlastními slovy a doložené fotografiemi od klientů.

Články: Welcome
images.png

VETAMIX 

U nás nakoupíte syrové maso od VETAMIXU

Na areálu Škola výcviku či v prodejně v Postřelmově MINADOG naleznete vybrané druhy syrového masa v mraženém stavu.

Nejčastěji na skladě naleznete hovězí mix, dršťky a různé druhy mletin. Pro objednávku volejte či napište, máme čerstvé zboží a proto není velké množství na skladu!

Dršťky - jsou masná potravina vyráběná z hovězích předžaludků. Přizpůsobený k trávení velkého množství málo stravitelné potravy, zejména pak celulózy a hemicelulózy, která je mikrobiálně trávena na jednodušší sacharidy. Velmi podstatná je přeměna méně hodnotných rostlinných živin mikroorganismy na jejich tělu vlastní metabolity, zejména pak na velmi kvalitní mikrobiální protein.

Hovězí- máme na mysli hlavně příčně pruhovanou svalovinu, k ní přiléhající tkáně (kostituková tkáň, pojivo, a to včetně nervové tkáně a krevních a mízních cév). Nejdůležitější a nejhodnotnější částí masa je svalová tkáň. Jeho jakost je dána jemností svalových vláken, obsahem tuku a jeho typem, podílem svalové tkáně a dalšími faktory.

Články: About Me

TOBI ! Můj PAN PES!

Aktualizováno: 21. 3. 2019

Tam kde ostatní kritizují, říkám: „Já vím, že to není pes, jakého byste chtěli vy, ale je to pes, jakého chci já. To i Vy odpovězte všem, kdo Vám tvrdí, že máte „problém“ a tlačí vás změnit Vašeho psa.




Pracovní pes roku 2016

Největšího úspěchu jsem dosáhla s Tobim, získali jsme titul pracovního psa Klubu amerických stafordšírských teriérů a titulu pracovního psa roku 2016. Tobi za rok zvládl udělat 8 zkoušek ( BH, UPr 2, ZOP, SPr 2, ZZO 2) a vyhrát spoustu závodů nejen v poslušnosti, ale i v obranářských závodech, kde se musel rovnat plemenům jako je německý a belgický ovčák.



Závody

2014 - 2. místo ZZO 6.místo ZZO 2015- ZZO 1.místo Uničov závod dvojic ​1.místo Šternberk 4.místo Česká Třebová 1,místo Uničov 1.místo Sudkov 3.místo Štěpánov ZZO 1 2.místo Česká Třebová UPR1 3.místo Vikýřovice 2016 získali jsme titul pracovního psa Klubu amerických stafordšírských teriérů a titul pracovního psa ZZO 1 ​1.místo Náměšť na Hané 2.místo Moravská Třebová 3.místo Sudkov ZVV 1 ​4.místo Vikýřovice 2.místo Morkovice- Slížany SPR 1 ​3.místo Štěpánov ​ZVV2 ​3.místo Vikýřovice



#skolavycvikupsu


7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page